Eelroa retsept: siiatartar rukkiseemneleival
2024-11-26

Eelroa retsept: siiatartar rukkiseemneleival

Koostisosad ja kogused 1le inimesele:

C047407 - Siiafilee (siiga saab asendada huntahvena fileega), 80 g portsjonis 

C017017Murulauk, 5 g portsjonis 

X201455 – Sidrun (riivitud), maitse järgi

U141135 - Ekstra-väärisoliiviõli MILVUS Empletre, maitse järgi portsjonis

V446R1K - Crispy Bakery küpsetatud seemne rukkileib, 1 viil portjonis (leiad vaid PROMO Cash&Carry poodidest kohapealt)

V43648V - Toorjuust HOCHLAND Almette, ürtidega, 150g, 30 g portsjon (leiad vaid PROMO Cash&Carry poodidest kohapealt)

Sool, maitse järgi

Pipar, maitse järgi

 

Ühe portsjoni hind u 2.47€ + km (2024. aasta novembris)

Valmistamisjuhend

Fileeri siig, puhasta hoolikalt luudest ja eemalda nahk. Lõika filee väikesteks kuubikuteks (u 0,5 cm tükid). Aseta siig kaussi ja lisa peeneks hakitud murulauk, riivitud sidrunikoor, näputäis soola ja värskelt jahvatatud musta pipart. Nirista peale oliiviõli ja sega õrnalt, kuni kõik koostisosad on ühtlaselt segunenud. Jäta maitsestuma 5–10 minutiks külmkappi.

Soovi korral võid seemneleiba ahjus või röstris eelnevalt röstida. Määri õhuke kiht toorjuustu leivaviiludele. Tõsta iga leivaviilu peale lusikaga korralik ports siiatartarit.

Kaunista tillioksa või murulaugutükkidega. Nirista peale veel veidi oliiviõli ja jahvata mõned keerud värsket musta pipart.

Serveeri kohe ja naudi!

Teie küpsised, teie valik!

Sirvimise kvaliteedi parandamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid ja kogume statistilistel eesmärkidel isikupärastatud teavet. Saate oma valiku igal ajal tühistada brauseri seadetes või klõpsates .

Lisateave küpsiste kohta: .