Whiskey THE GLENLIVET, 15YO French Oak Reserve Single Malt Scotch 40%vol, 0,7L,R17/124921/3

Tootekood: C059808

    Üksikasjad

    BrändJameson
    karpIlma karbita
    suurus0,7 l
    TüüpSegatud
    IdC059808
    Vöötkood5000299295021
    Pakendi kogus6
    Tootja nimiJohn Jameson & Son
    PäritoluriikScotland

    Koostis

    The Glenlivet 15YO eristub teistest viskidest selektiivse küpsemise tulemusena, sest osa piiritust onküpsenud Prantsuse tamme vaatides. The Glenlivet oli üks esimesi tootjaid, kes hakkas kasutama Prantsuse tamme viski valmistamise protsessis, mis on nüüd paljude teiste poolt jäljendatud. Limousini tamme, mis lõigatakse Prantsusmaal Dordogne'i piirkonnas, kasutatakse sageli peenete veinide ja konjakide küpsetamiseks. The Glenlivet puhul võimaldab selle väike tihedus tungida sügavale puidu sisemusse, tuues välja sellele iseloomuliku vürtsisuse. Prantsuse tamm suurendab ka viski intensiivsust, mille tulemuseks on rikkam ja kreemisem järelmaitse. KARAKTER: rikkalik ja eksootiline VÄRV: sügav ja intensiivne kuld AROOM: kreemjas ja rikkalik, võine MAITSE: puuviljane, pähklise maitsega JÄRELMAITSE: magusad mandlid ja kerge vürtsisus

    Veebipoes oleva kauba värv, kuju, pakend ja muud parameetrid ei pruugi täielikult ühtida kauba tegeliku värvi, kuju ja suurusega. Lisaks on toote kirjeldus veebipoes üldine ja võib erineda toote etiketil olevast kirjeldusest. Enne iga toote kasutamist soovitame alati tutvuda ja järgida toote enda pakendil olevat infot koostisosade, säilitustingimuste, allergeenide jms kohta. Tooted ja nende koostisosad võivad muutuda. Müüja ei vastuta e-poes ja toote pakendil oleva tooteinfo erinevuste eest.

    Teie küpsised, teie valik!

    Sirvimise kvaliteedi parandamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid ja kogume statistilistel eesmärkidel isikupärastatud teavet. Saate oma valiku igal ajal tühistada brauseri seadetes või klõpsates .

    Lisateave küpsiste kohta: .