Whiskey JAMESON Crested karbis 40%vol, 0,7L,R22/166921/3

Tootekood: C056738

    Üksikasjad

    BrändJameson
    suurus0,7 l
    TüüpSegatud
    karpIlma karbita
    IdC056738
    Vöötkood5011007003548
    Pakendi kogus6
    Tootja nimiJohn Jameson & Son
    PäritoluriikIreland

    Koostis

    Toote koostisosad/kirjeldus: John Jameson asutas pruulikoja 1780. aastal, lubades hakata tootma maailma parimat viskit. Tema perekonna motoks oli ”Sine Metu”, mis tähendab ”Kartuseta”. Seda sõnumit kannab tänaseni iga Jamesoni pudel. Jameson Crested meenutab aega, mil Dublinis Bow Street’il villiti viski esimest korda pudelisse. John Jameson ja tema järglased nägid kõvasti vaeva, et viski tootmisprotsess vastaks perekonna seatud kõrgetele standarditele. Algselt müüdi viskit vaadi kaupa vahendajatele, kes selle siis pudeldasid, pitseerisid ja sildistasid. Aga hea nimi on härrasmehe tähtsaim vara ja 1963. aastal alustati Jamesoni viski pudeldamist viskivabriku nelja seina vahel Dublinis Bow Streetil. Jameson Crested ongi austusavaldus sellele ajaloolisele verstapostile. Nime on see viski saanud Jamesoni perekonna vapi järgi (ingl k crest – vapp), mida on kujutatud ka pudelil ja karbil. Jameson Crested viski aroom on padadestilleeritud viskile omane, elavate šerri nootidega. Maitse on puuviljane, kergelt vürtsikas ja šokolaadine, tunda on šerri noote ja puidurösti. Järelmaitse on soe, kauakestev ja šerrine. Soovitame tarbida puhtalt, jääga või soodavee ja apelsiniviiluga. Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist. Tootjamaa: Iirimaa Hoiu ja kohaletoimetamise temperatuur: Toatemperatuur

    Veebipoes oleva kauba värv, kuju, pakend ja muud parameetrid ei pruugi täielikult ühtida kauba tegeliku värvi, kuju ja suurusega. Lisaks on toote kirjeldus veebipoes üldine ja võib erineda toote etiketil olevast kirjeldusest. Enne iga toote kasutamist soovitame alati tutvuda ja järgida toote enda pakendil olevat infot koostisosade, säilitustingimuste, allergeenide jms kohta. Tooted ja nende koostisosad võivad muutuda. Müüja ei vastuta e-poes ja toote pakendil oleva tooteinfo erinevuste eest.

    Teie küpsised, teie valik!

    Sirvimise kvaliteedi parandamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid ja kogume statistilistel eesmärkidel isikupärastatud teavet. Saate oma valiku igal ajal tühistada brauseri seadetes või klõpsates .

    Lisateave küpsiste kohta: .