Whiskey Evan Williams White Label 50% 0,7l R20/151921/3

Tootekood: C057522

    Üksikasjad

    suurus0,7 l
    karpIlma karbita
    IdC057522
    Vöötkood96749021369
    Pakendi kogus12
    Tootja nimi-
    PäritoluriikUnited States

    Koostis

    Ameerika Ühendriikide kongress võttis aastal 1897 aastal vastu otsuse kontrollida viskide kvaliteeti riigi poolt, et kaitsta tarbijaid. Selleks anti viskidele sertifikaat ja neid viskisid hakati nimetamaBottled in Bondviskiks. See viski peab vastama nõuetele:Bottled in Bondbourboonviskiks kutsutakse viskisid, mis on valmistatud ühe destilleerimiskoja poolt (see on sarnane Šoti ühelinnaseviskide tootmisele).Peab laagerduma uutes ameerika tammevaatides vähemalt 4 aastat.Peab olema kangusega 50% (e100 proof). Evan Williamsi White Labeli burboon on värvuselt särav ja kuldne. Aroom on magus, kust leiab vanilje, tamme ja odra noote. Maitses on tunda tsitruseid, milles vihjed vaniljele ja mustale piprale. Järelmaitse on soe, pikk ja kuiv. Sobib tarbimiseks puhtalt, jääga ja kokteilides.

    Veebipoes oleva kauba värv, kuju, pakend ja muud parameetrid ei pruugi täielikult ühtida kauba tegeliku värvi, kuju ja suurusega. Lisaks on toote kirjeldus veebipoes üldine ja võib erineda toote etiketil olevast kirjeldusest. Enne iga toote kasutamist soovitame alati tutvuda ja järgida toote enda pakendil olevat infot koostisosade, säilitustingimuste, allergeenide jms kohta. Tooted ja nende koostisosad võivad muutuda. Müüja ei vastuta e-poes ja toote pakendil oleva tooteinfo erinevuste eest.

    Teie küpsised, teie valik!

    Sirvimise kvaliteedi parandamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid ja kogume statistilistel eesmärkidel isikupärastatud teavet. Saate oma valiku igal ajal tühistada brauseri seadetes või klõpsates .

    Lisateave küpsiste kohta: .