Maheviin Hõbe Vodka 39,2% 0,7 L R15/108275/1

Tootekood: C058531

  • Vegan toode

Üksikasjad

Orgaaniline toodeJah
VeganJah
alkoholi sisaldus39,1-42%
maitseKlassikaline
suurus0,7 l
TüüpTraditsiooniline
Bränd
IdC058531
Vöötkood4740050007425
Pakendi kogus6
Tootja nimiAS Liviko
PäritoluriikEstonia

Koostis

Lisainfo Hõbe Mahe Vodka kangus on täpselt 39,2% vol, mis tagab hõbefiltreeritud maheviinale parima aroomi ja karge maitse tasakaalu. Kvaliteetviin Hõbe Mahe Vodka valmib kolmeastmelise kaskaadfiltreerimise teel. Esimesena läbib viin söefiltri ja seejärel 29 hõbefilterelemendist koosneva filtrite süsteemi, mis annab viinale eriliselt puhta maitse. Joogi lõppviimistlus saavutatakse poleerimisfiltriga, et tuua esile Hõbe Mahe Vodka kirkus ja briljantne sära. Hõbe Mahe Vodka parim serveerimistemperatuur on 5°C, et lasta maitse- ja lõhnaomadustel parimal viisil esile tõusta. Hõbe Mahe tootmisel kasutatakse ainult eestimaist maheteravilja, mille loodushoidlik kasvatamine põhineb kohalikel taastuvatel ressurssidel. Samal maal kasvatatakse eri aastatel erinevaid kultuure. Kahjurite ja umbrohutõrjeks kasutatakse maheteravilja tootmises ainult ennetavaid ja mehaanilisi võtteid. Selline sajandite jooksul välja töötatud ja ajaproovile vastu pidanud põlluharimise süsteem on end suurepäraselt tõestanud ka tänapäevases mahepõllunduses.

Veebipoes oleva kauba värv, kuju, pakend ja muud parameetrid ei pruugi täielikult ühtida kauba tegeliku värvi, kuju ja suurusega. Lisaks on toote kirjeldus veebipoes üldine ja võib erineda toote etiketil olevast kirjeldusest. Enne iga toote kasutamist soovitame alati tutvuda ja järgida toote enda pakendil olevat infot koostisosade, säilitustingimuste, allergeenide jms kohta. Tooted ja nende koostisosad võivad muutuda. Müüja ei vastuta e-poes ja toote pakendil oleva tooteinfo erinevuste eest.

Teie küpsised, teie valik!

Sirvimise kvaliteedi parandamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid ja kogume statistilistel eesmärkidel isikupärastatud teavet. Saate oma valiku igal ajal tühistada brauseri seadetes või klõpsates .

Lisateave küpsiste kohta: .